Gebruiksvoorwaarden

Uitsluiting van aansprakelijkheid

Ondanks de bijzondere zorgvuldigheid bij het maken van de website kan de klant niet instaan voor de juistheid van de volledige inhoud en documenten van deze website. Om deze reden wijst de klant alle verantwoordelijkheid af voor de website en de inhoud ervan.
De gegevens die op de site aanwezig zijn, dienen slechts ter eerste informatie van de gebruiker. De klant kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ontbrekende, onjuiste of foutieve informatie. De bedrijven Pixelbar en Pavonet wijzen alle aansprakelijkheid af voor directe en indirecte schade veroorzaakt door het gebruik van deze site (verlies van inkomsten, verlies van klanten, enz.).
Ondanks zorgvuldige controle wijst de klant alle verantwoordelijkheid af voor de inhoud van externe links. De exploitanten van deze sites zijn als enige verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina’s. De externe inhoud werd gecontroleerd op het moment dat de links werden geplaatst. Het kan niet worden uitgesloten dat deze inhoud achteraf door hun respectieve aanbieders is gewijzigd.
Verder zijn de bedrijven Pixelbar en Pavonet niet verantwoordelijk voor artikelen, foto’s, teksten en documenten die door de klant worden ingevoerd. De klant is als enige verantwoordelijk voor de inhoud.

Auteursrechten

De lay-out en het ontwerp van het aanbod en de specifieke elementen zoals logo’s, foto’s, enz. zijn auteursrechtelijk beschermd. Hetzelfde geldt voor de gedetailleerde redactionele inhoud en de selectie en montage ervan; wijzigingen kunnen niet worden aangebracht. Een openbaar gebruik van het aanbod is alleen toegestaan met toestemming van de verantwoordelijke uitgever.

Wetgeving

Deze site is onderworpen aan de Belgische wetgeving.

Zoekopdracht succesvol opgeslagen